Zet mij waar ook ter wereld neer in een ongewone situatie en ik zie door mijn vindingrijkheid en creativiteit allerlei mogelijkheden. Dat brengt helderheid en originaliteit. Ook als ik aan het ontwerpen sla voor jou.

Kleur, typografie en design; er is eigenlijk niets van het ontwerpproces waar ik niet van houd. Van het bedenken van een concept tot het uitwerken en aanleveren bij de drukker. Ik ben allround ontwerper met een rijkdom aan ervaring.

Mijn doel is dat jij je kunt onderscheiden. Of dat nu is met een logo, een mooie huisstijl, een flyer, boek of een e-book voor je online cursus. Mijn portfolio geeft je alvast een impressie.

Ik word vaak gewaardeerd om mijn vrolijke en vriendelijke persoonlijkheid. Maar wist je dat ik ook goed kan luisteren naar wat je visie is? Wat jij ├ęcht wil en je smaak is? En dat als je idee nog niet helder is, ik je daar graag mee help? Dat doe ik door je op een coachende wijze verhelderende vragen te stellen en met je mee te denken. Je kunt rekenen op eerlijke feedback. Zo komen we samen tot het mooiste ontwerp.

Ik ga graag met je aan de slag om een ontwerp te maken. Passend bij je visie en passend bij jou. Wees welkom om vrijblijvend kennis te maken. Dan kun je zelf ervaren of, wat ze hier in de recensies over mij zeggen, ook waar is voor jou.